Nora Gjakova dhe Distria Kransiqi, fitojnë medalje të arta në Spanjë

Lajme të mëdha nga Tarragona për Kosovën.

Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi kanë rrëmbyer medalje të arta në Lojërat Mesdhetare në Tarragona.

Krasniqi në finale e mposhti xhudisten italiane, Odette Giuffrida.

Ndërkohë, Gjakova mundi italianen Miriam Boi në kategorinë 57 kilogramë.

Gjakova e mposhti kundërshtaren me Ippon.

Fotografia e Kosovo National Olympic Committee