Njoftim me rëndësi për klubet e Superligës dhe Ligës së Parë (Foto)

238

Federata e Futbollit të Kosovës ka publikuar orarin e kontrollimeve mjekësore të futbollistëve.

Ashtu si futbollistët e Superligës edhe ata të Ligës së Parë do t’i nënshtrohen kontrollimeve, për të parë gjendjen e tyre shëndetësore para fillimit të garave.

Superliga nis aktivitetin më 20 gusht, derisa Liga e Parë, zhvillon ndeshjet e para një javë më vonë, saktësisht me 27 gusht.

O

 

OR