Njihuni me risinë më të fundit në Facebook

167

Facebook a mundësuar që përveç opsionit “like” tashmë përdoruesit kanë mundësi që të përdorin dhe opsione të tjera të cilët shprehin “dashuri”, “haha”, “habi”, “mërzitje” dhe “nervozizem”.

Mjafton që kursorin ta vendosni (duke mos klikuar) përmbi simbolin e “like-s”, dhe lartë do t’u shfaqen opcionet e reja.

Opsionet e tilla përdoruesve iu mundësojnë që më tepër të kenë hapësirë për shprehjen e mendimit apo ndjenjave të tyre për një status, fotografi apo video në rrjetin social Facebook.