Njihuni me modelin e ri të Porche-se

90

Modeli i parë dhe më i rëndësishmi është “Macan” me motor 2.0 -litra dhe katër cilindra. Shpejtësia e tij maksimale është 260 km/h.

Porositë për “Porche Macan” kanë filluar dhe çmimet fillojnë nga 47,500 dollarë. Ky model është 6,900 dollarë më i lirë sesa “Macan S”.