Njëri prej transfereve të Gjilanit erdhi nga Barcelona (Foto)

512

Gjilani solli sonte tre lojtarë të huaj, derisa nga CV-t e tyre del se klubi nga Anamorava ka transferuar një lojtar që ka luajtur me Barcelonën.

Natyrisht, bëhet fjalë për Barcelonën e Ekuadorit, me të cilën ka luajtur Luis Garcia.

“Teixeira është portugez, dy të tjerët nga Ekuadori. Njëri ka luajtur së fundi në LDU. Garcia dhe Espinosa në Delfin të Ligës së Parë të Ekuadorit”, tha Rexhepi për GazetaOlle.com.

received_10206315741601281

received_10206315742041292