Njerëzit mendojnë që këto foto nga Rio 2016 duken si pornografi

497

Transmetuesi televiziv amerikan NBC ka cenzuruar fotot e notarëve olimpikë duke vendosur shiritin e zi në pjesë të caktuara të trupit të tyre. Tani lojërat duken sikur të përlyera.  

Në përpjekje për të bërë notin të shikueshëm me gjithë familjen, NBC, transmetuesi amerikan i cili fitoi ofertën për transmetimin e Lojërave Olimpike në Amerikë, ka cenzuruar pamjet e atletëve meshkuj në zonën e organeve gjenitale.

The Independent vë në dukje së NBC ka reaguar me shpejtësi dhe në mënyrë profesionale lidhur me lakuriqësinë gjatë lojërave. Ky nuk ka qenë një reagim i tepruar pasi që noti lakuriq përfundimisht është bërë një sport legjitim në Olimpiadë, percjell Gazeta Sheshi.

Dikush duhet të mendojë për fëmijët.

Ja më poshtë disa nga fotot e transmetimit të notit të zhveshur në televizor.

Komentet përfshijnë “Është shumë e cuditshme që këta zhytës olimpikë notojnë të zhveshur. Bravo i qoftë NBC-së që ka gjetur një mënyrë për të cenzuruar lakuriqësinë”. Ka komentues që kanë shkruar “Qysh s’po ju vjen marre”!

Null

Null