Një adresë e re se ku mund ti kalojnë lëndimet sportistët kosovarë!

Fizoterapeuti i reprezentacionit të Kosoves në basketboll Admirim Krasniqi ka hapur qendrën rehabilituese për lendimet e sportisteve, shkruan Gazetasheshi.com.

Në përurimin e kësaj qendre morën pjesë shumë sportist, zyrtarë të federatave dhe klubeve të Kosovës.

Krasniqi prej kohësh është fizioterapeut i Përfaqësueses së Kosovës dhe njihet për punën e madhe të tij.

Më poshtë mund të ndiqni pamje nga qendra e hapur nga ai:

Fotografia e Sporti në KlanKosova
Fotografia e Sporti në KlanKosovaFotografia e Sporti në KlanKosovaFotografia e Sporti në KlanKosova