Nevina Shtylla ‘konfirmon’ lidhjen me Eros Grezdën, veprimi moderatores tregon të gjitha

Dyshimet për një lidhje të mundshme mes Nevina Shtyllës dhe futbollistit Eros Grezda u ringjallën javën e kaluar, pas një komenti të Erosit në foton e saj.

Dje, gjatë “Procesit Sportiv” Nevina u ngacmua nga prezantuesi Edi Manushi i cili në mbyllje të pjesës së parë, ku po flitej për përfaqësuesen e Kosovës, vendosi të përmendte Eros Grezdën duke nxitur kështu reagimin e Nevinës.

Nevina u ngrit në këmbë dhe e ndaloi  bashkëprezantuesin të flasë, duke kaluar menjëherë tek prezantimi i mbylljes së pjesës së parë.

Image

ImageImage
SHIKO VIDEON: