Nëse doni t’i keni vithet si të Kim Kardashianit, bëni këto ushtrime

356

Vithet e motrave Kardashian janë diçka që meshkujt i lënë pa frymë, ndërkaq femrat e gjithë botës do të jepnin çdo gjë që të mund të krenoheshin me vithe të tilla.

Përveç që me ndihmën e rrjeteve shoqërore dhe me reality shou “Në hap me Kardashianët” janë vendosur shumë trendë të modës, ato kanë ndikuar dukshëm edhe në idenë për figurën ideale të femrës kështu që format e rrumbullakëta janë kthyer në modë, me gjithë dominimit disa deceniesh të modeleve anoreksike, transmeton Telegrafi.

Nëse nuk keni planifikuar të bëni kirurgji estetike, ne ju propozojmë një set të shkëlqyeshëm ushtrimesh të cilat edhe ato vetë i praktikojnë, dhe si duket kjo rutinë fitnesi shikoni në këtë video.