Ndryshime të mëdha tek Hajvalia: Rikthehet drejtori Pacolli

448

Dritë në fund të tunelit. Skuadra e Hajvalisë më në fund është zgjuar sa i përket organizimit të klubit duke marrë disa vendime mjaft të rëndësishme. Përmes një njoftimi ekipi nga paralagja e Prishtinës ka siguruar se nuk e ka pranuar dorëheqjen e drejtorit Xhavit Pacolli si dhe kanë arritur konsensur për të vazhduar edhe më tej bashkëpunimin, përcjellë Gazeta Sheshi.

Përveq tjerash, në mbledhje është diskutuar edhe për organizimin sa të mirëfilltë për sezonin e ri 2016/17, i cili është në prag të nisjes.

/Gazeta Sheshi/