“Ndihem më mirë tani që jam 40-vjeç”

160

Tani që është 40-vjeçe, Jennifer Aniston thotë se ndihet më e lumtur dhe shumë më mirë se kurrë më parë.

Ajo gjithashtu është shprehur se nëse do kishte mundësi të kthente kohën pas, nuk do kishte luajtur disa nga rolet që sipas saj janë skandal.

7 muaj më parë, Aniston dhe Theroux u martuan në mënyrë sekrete, por Jennifer ka thënë se martesa nuk ka ndikuar aspak në jetën e tyre bashkë.

Ndërsa, lidhur me moshën e saj, ajo është shprehur: “Ndihem më mirë tani që jam 40-vjeç. Jo vetëm për shkak të fizikut, por edhe ndihem më e pjekur”.