Ndërpritet ndeshja Ukrainë – Irlandë e Veriut

Sfida ndërmjet Ukrainës dhe Irlandës Veriore është ndërperë në minutën 57 për shkak të reshjeve atmosferike dhe breshërit që po bie.

Megjithatë, nuk ka zgjatur shumë (5 minuta) dhe ekipet janë rikthyer në terren për të zhvilluar sfidën.