Mustafa: Thaçi ka dhënë dorëheqje nga të gjitha pozitat

117

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa në mbledhjen e Qeverisë theksoi se zëvendës-kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, ka dhënë dorëheqje nga këto pozita ditën kur është zgjedhur president i Kosovës.

Ai falënderoi Hashim Thacin për bashkëpunim si dje punën e bere, duke i uruar sukses në pozitën e re.