Muçi i Tiranës pritet ta vazhdoj karrierën në Austri

Një nga talentet më premtues të futbollit shqiptar, Ernest Muçi, që mbron ngjyrat e KF Tiranës, duket se karrierën e tij do ta vazhdojë në Austri.

Një nga klubet që po monitoron prej kohësh talentin 19-vjeçar është Rapidi i Vienës.

Sipas raportimeve të “Laola1.at”, thuhet se Rapidi ka ofruar 400 mijë euro për të siguruar shërbimet e ylli të Tiranës.

“Kaltërebardhët” kryeqytetas duan 500 mijë euro për të lëshuar Muçin të largohet, por një ofertë si ajo e Rapidit duke e kënaqshme nga drejtuesit e klubit.

Për talentin në fjalë kanë shprehur interesim klube nga Zvicra dhe Suedia.