Mornar-Sigal Prishtina, përleshje në parket

219

Tensione në finalen e dytë të Ligës Ballkanike mes Mornarit dhe Sigal Prishtinës, që po zhvillohet në Malin e Zi.

Gjithë situatën e nxehtë e krijoi trajneri vendës, pas një gjesti josportiv, përcjelllë “GazetaOlle”.

Megjithatë, gjithçka shkoi pa ndonjë dënim nga gjyqtarët.

16 21