Modelen serbe po e akuzojnë komshinjtë për marrëdhënie seksuale të zhurmshme

Jovana Djordjevic, gruaja e sulmuesit të Chivos, Filip Djordovic, ka treguar një problem që ka hasur me komshinjtë kohët e fundit, i cili ka lidhje me marrëdhëniet seksuale.

Modelja serbe tregon se një çift në pallatin e tyre kryejnë marrëdhënie seksuale me zhurma të mëdha. Mirëpo, banorët e pallatit mendojnë se ky çift janë modelja dhe futbollisti serb.

“Një fqinj në një apartament pranë nesh shpesh herë kryejnë marrëdhënie seksuale duke shkaktuar zhurma. Banorët e ndërtesës ku unë banoj janë njerëz kryesisht të moshuar, prandaj ata mendojnë se jam unë vajza e marrëdhënieve seksuale të zhurmshme dhe më shohin shumë çuditshëm,” deklaroi Jovana.

jovana2

jovana3

jovana4

jovana5

jovana6

jovana7

jovana8

jovana9