MKRS licencon futbollin, atletikën dhe shenjëtarinë

103

Në një njoftim të lëshuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, thuhet se kjo Ministri do të licencojë sot federatat e futbollit, atletikës dhe shenjëtarisë. Licencimi do të jetë i vlefshëm për periudhë 4 vjeçare.

Federatat me këtë licencim dot të nënshkruajnë edhe një Memorandum Bashkëpunimi në bazë të të cilit ato do të marrin buxhetin vjetor.