Mjaltë me hudhra: Ja përfitimet shëndetësore që merrni nëse bëni këtë trajtim 7 ditor!

Në postimet e mëparshme janë përmendur disa herë përfitinet e shumta shëndetësore që sjell konsumimi i hudhrës dhe mjaltit, por kombinimi i të dyjave bashkë mund t’ju duket paksa i çuditshëm!

Në fakt, kombinimi i hudhrave me mjaltin mund të quhet si një ilaç natyral mjaft efektiv në trajtimin e një sërë problemesh shëndetësore. Merrni 7 thelpinj hudhër dhe rreth 100 ml mjaltë i papërpunuar. Futini një një kavanoz qelqi dhe lërini të qëndrojnë për 2­3 ditë. Çdo mëngjes esëll konsumoni një lugë çaji të përbërjes. Konsumimi i rregullt i kësaj kure natyrale do t’ju japë këto përfitime:

Përshpejton metabolizmin

Rrit sistemin imunitar

Trajton virozat e të ftohurës dhe gripit

Lehtëson simptomat e osteoartritit

Trajton problemet që shkakton diabeti

Trajton infeksionet fungale

Trajton problemin e prostatës së zgjeruar

Lehtëson tretjen e ushqimit etj