Messi shënon golin më të bukur të jetës të tij

Lionel Messi ka shënuar “golin” më të bukur në jetën e tij.

628 gola në 402 ndeshje mes Barcelonës dhe Argjentinës, 33 tituj, pesë Topa të Artë, dhjetëra çmime individuale, janë disa nga troftë që Lionel Messi ka fituar në karrierën e tij.

Rekorde, driblime e arritje të gjëra gati të pamundshme për të tjerët. Por, asnjë nga këto nuk mund të jetë më e rëndësishme se sa ngritja e ‘Sant Joan de Deu’, Qendrës së Kancerit Pedriatrik në Barcelonë, më të madhin për fëmijë në Evropë.

Me imazhin e tij, dhe kontributin përmes fondacionit të tij, Messi ka qenë çelësi i nevojshëm për të ngritur këtë qendër duke ndihmuar me 30 milionë euro.

Pas gjithë kësaj ndihme, Messi nuk mund të mungonte në aktin simbolik të vendosjes së gurit të parë të kësaj qendre.