Messi i kap te pasmet bashkëshortes në publik, video po bën xhiron e rrjetit

304

Po bën xhiron e rrjetit ditën e sotme një video e Messit me bashkëshorten e tij, Antonella
Rocuzzo. Çifti kishin dalë për të festuar në një club nate ku Messi nuk i ka rezistuar dot
Antonellës dhe i ka kapur të pasmet.

Ky moment është filmuar nga të pranishmit dhe video po qarkullon me shpejtësi në rrjete
sociale.

Messi dhe Antonella shfaqen shumë të lumtur me njëri-tjetrin, por me këtë video futbollisti na tregoi një tjetër anë të tij.


Messi dhe Antonella janë prindër të tre fëmijëve.