Me mjekër dhe flokë të rëna, sa shumë ka ndryshuar Gonzalo Higuain

358

Me flokët e rënë dhe me një mjekër të dendur.

Ky është looku i ri i sulmuesit argjentinas Gonzalo Higuain.

Ish bomberi i Real Madrid, Napolit, Juventusit dhe Milanit është pjesë e klubit të David Beckham, Inter Miami.