Me mire me grim apo pa grim

227

Shume femra kohet e fundit po preferojne dukjen natyrale,, me pak ose aspak grim. Ato preferojnë të bien në sy nga personaliteti që kanë dhe jo nga pamja fizike.

Mungesa e grimit ne fytyre i ka disa perparesi, dhe keto gra i dine ato. Njera prej tyre, te cilen e kane pohuar edhe vete meshkujt, eshte se ata me me deshire i puthin grate pa grim.

Por ja disa nga arsyet e vete grave:

Kursejnë kohën – nuk ia vlen te humbesh kohen. Edhe ashtu, gjate qendrimit 8 oresh ne pune, grimi do ta humbe shkelqimin e oreve te para.

Ruajnë paratë – shminkat kushtojne shtrenjte, me mire blejne gjera te tjera me te vlefshme.

Kanë më shumë vetëbesim – ndihen mire me pamjen e tyre. S’kane nevoje te duken ato qe s’jane.

Ruajne lekuren – Përdorimi i kozmetikës dëmton lëkurën, kështu që femrat që nuk vënë grim e ruajnë vetën nga ky shqetësim.