Me ananas kundër plakjes së gjoksit

97

Plakja e gjoksit është konsideruar si një fenomen natyror që vjen me moshën, por nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Ekziston një zgjidhje dhe ajo quhet ananas.

Mjekët shpjegojnë se ananasi është i pasur me antioksidantë, që do të thotë se ky frut ofron veti të forta antikancer.

Ananasi është gjithashtu i mbushur me substanca që ndihmojnë rivendosjen e elasticitetit të lëkurës. Ky efekt është i dukshëm tek gjoksi i femrave, për shkak se kjo pjesë e trupit ka tendencën të humbasë formën me kalimin e moshës. Ja si ta përgatisni një lëng me përbërje ananasi për të parë rezultatet shpejt:

Përbërësit:

1 filxhan me copa ananasi

¼ filxhan lëng ananasi

½ filxhan kos

1/4 filxhan ujë

1/4 kuba akulli

Përzieni përbërësit dhe konsumoheni pijen e përgatitur çdo mëngjes para se te hani.