Mbeshtetesit e ISIS-it i pyesin online mbeshtetesit se cilin qytet duhet ta sulmojne pas Brukselit

150

Mbeshtetesit e ISIS-it duket se i jane gezuar sulmeve terroriste ne Bruksel. Bile, kur jane pyetur se cilin vend duhet te sulmohet pas Brukselit, ne krye te listes ishte radhitur Anglia.

Ne nje forum online i cili pretendohet se udhehiqet nga grupi ekstremist, nje shfrytezues ka krijuar nje ankete online me pyetjen: “Cfare ngjyre do te marre Kulla e Ajfelit pas sulmeve te ardhshme?”. Gjysma e mbeshtetseve online te grupeve terroriste kishin zgjedhur Angline si vendin e pare ku duhet te kryhen sulmet e ardhshme.

 

Pyetja eshte bere pasi qe Kulla e Ajfellit, ne shenje solidaritetit me Brukselin, gjate sulmit terrorist ndaj te cilit u vrane te pakten 31 persona, u ngjyros me ngjyrat e flamurit belg.

Amerika dhe Rusia gjithashtu ishin ranguar nder vendet e para te zgjedhura per t’u sulmuar. Njer shfrytezues kishte shkruar: “Shteti Islamik do te sulmoje Londren, Washingtonin, Romen dhe tw gjitha kryeqytetet e tjera te pafe”