Majlinda nuk është e vetmja, ja sa sportistë shqiptarë kanë fituar medalje olimpike (Foto)

359

Majlinda Kelmendi është sportistja e vetme që i ka sjellë shtetit të Kosovës (të njohur ndërkombëtarisht) medaljen e parë olimpike.

Por, ajo nuk është sportistja e vetme shqiptare që ka fituar medalje olimpike.

Më parë këtë e kanë bërë edhe Shaban Tërstena (Mundje), Aziz Salihu (Boks) dhe Shaban Sejdiu (mundje).

Me këtë rast i biri i legjendës së boksit Aziz Salihut, Mentori, ka postuar në rrjetin social Facebook një fotografi ku ka përfshirë katër medalistët shqiptarë.

“Shqiptarët e olimpiadave. Shaban Trstena, Aziz Salihu, Shaban Sejdiu dhe Majlinda Kelmendi”, ishte shkrimi në foton e më poshtme të postuar nga Mentor Salihu.

Mentori