Majlinda e kalon sfidën e parë

156

Krenaria e sportit tonë, Majlinda Kelmendi (52 kg) tregoi superioritetin e saj ndaj ukrainases, Oleksandra Starkova.

Xhudistja e përfaqësueses së Kosovës ngadhënjeu për 3 minuta e 24 sekonda dhe tani do të luftojë me Roni Schwartz nga Izraeli.

Majlinda synon titullin e Evropës dhe njëkohësisht edhe llogaritet favorite.