Liverpool dhe Arsenal kapen për Shkodran Mustafin

165

Liverpooli po rrezikon Arsenalin dhe planet për transferimin e mbrojtësit shqiptar, Shkodran Mustafi.

El Marsque shkruan se Liverpooli mund ta parandalojë transferimin e Mustafit te Arsenali.

Liverpooli është në negociata të plota me Valencian për mundësinë që Gjermani të mos kalojë te Arsenali.

Mbetet të shihet çka do të ndodhë, por duket se Mustafi shihet si zgjidhja ideale e problemeve defensive të top klubeve evropiane.