Leo Messi bën ndryshimin e papritur në pamje

Messi ka ndryshuar stilin e flokëve dhe po ashtu edhe mjekrën tashmë e bart më të shkurtër.

Në një fotografi që është postuar në “Twitter”, futbollisti shihet në ushtrime me ndryshimin e ri në stil të flokëve dhe me mjekër.

Futbollisti i FC Barcelonës habiti me këtë ndryshim, kjo ngase prej kohësh e kemi parë me flokë dhe mjekër më të gjatë.