Legjendat mblidhen për Schumaherin, kanë mesazh emocional për të (Foto)

153

Ka filluar ndeshja humanitare kushtuar legjendës së Formula 1, Michael Schumacher.

“Nowitzki me yjet” dhe ‘Pilotët gjerman’, kanë organizuar një ndeshje humanitare, për t’i dërguar mesazh bashkëvendësit të tyre, Michael Schumacher, që të mos dorëzohet dhe të vazhdojë përpjekjet për t’u rehabilituar sa më parë.

Schumacher mbetet në gjendje kome për më shumë se dy vite, pas aksidentit të pësuar në Francë duke skijuar.

schumaher 1
schumaher