Ky nokaut i çuditshëm në rundin e tretë po hetohet seriozisht për kurdisje

Në video e shohim përformancen e shkëlqyer të britanezit Dave Allen, ai shkatërroi britanezin tjetër Dorian Darche, në përleshjen e peshave të rënda në raundin e tretë.

Fitorja e Dave Allen kundër Dorian Darch të shtunën po hetohet nga Bordi i Kontrollit i Boksit Britanik dhe Komisioni i Lojërave të fatit, sipas The Sun. Kjo për shkak se po mendohet se kjo përleshje mund të ishte e planifikueshme dhe po hetohet për kurdisje.

Sidoqoftë, duhet të theksohet se Darch, i cili humbi luftën, mohon çdo mundësi të planifikimit.

Madje thuhet të jenë dëgjuar zëra të Darch duke i thënë Allen që ta godasë përsëri”

Më poshtë mund ta shihni videon.