Ky fëmijë bën gjithçka për të marrë autografin e Cristiano Ronaldos (VIDEO)

Një fëmijë mori gëzimin e jetës së tij për të pasur autografin e Cristiano Ronaldos në fanellën e tij. I riu iu afrua autobusit të ekipit Madrilen për t’a kërkuar portugezin që ta nënshkruaj atë, por Cristiano nuk e pa dhe nuk u ndal tek ai.

Reagimi erdhi menjëherë nga Ceballos që pa tifozin e vogël duke qajtur dhe e mori fanellën e tij, ia dërgoi Cristianos ta nënshkruaj në autobus, dhe ja riktheu atë tifozit të vogël.

Video e publikuar e shpjegon më së miri këtë gjest të madh të Ceballos: