Ky është vendimi i fundit i UEFA-s për teknologjinë e golit

96
UEFA e ka zgjedhur kompaninë britanike “Hawk-Eye”, për teknologjikë e golit në ndeshjet e Kampionatit Evropian 2016.

Cilësia e kësaj kompanie është zgjedhur si më e larta dhe kjo ka bërë që “Hawk-Eye” të fitojë garën.

Lajmi është konfirmuar nga faqja zyrtare e UEFA-s.

Një vendim i tillë është i mirëpritur edhe për gjyqtarët, të cilët sigurisht ndihen më të lehtësuar.