Ky është klubi më i ri që do bëjë gara në futbollin kosovar (FOTO)

Dardania nga Qyshku është riaktivizuar sërish të garojë në futbollin kosovar. Ky klub ka një traditë 30 vjeçare dhe pikërisht për këtë arsye drejtuesit e saj kanë vendosur ta riaktivizojnë klubin që do të garojë në Ligën e Dytë, shkruan Gazetasheshi.com.

Kryetari i ketij klubi është zgjedhur Haki Gashi, ndërsa trajner i skuadrës do jetë  Xhavit Nikqi.

Fotografia e Liga e Parë dhe Liga e Dytë e Kosovës/Gazeta Sheshi/