Ky është festivali i çuditshëm dhe i rrezikshëm që mbahet në kodrinat angleze (VIDEO)

127

Po, mund të duket si një çmenduri. Por, në fshatin Brockworth pranë Qarkut të Gloucester mbahet një festival sa i çuditshëm aq edhe i rrezikshëm. Vrapimi në kodrinat e këtij vendi që mund të përfundojë edhe në fatalitet.

Gazeta Sheshi ju sjell disa pamje nga ky festival i çmendur:

1. Vrapimi me këtë veshje skandaloze:

2. Kompeticion i çmendur:

 


3. Ngjitje në malore:


4. Ky është objektivi 4kg që duhet të arrijnë:


5. Shpejtësia e saj shpeshherë shkon deri në 110/km:


6. Ky festival është një traditë nga shekulli 15:


7.Madje ekziston një aplikacion në iPhone që mund ta luani këtë lojë:

/Gazeta Sheshi/