Kur urrejtja e madhe mes klubeve rivale prodhon disa stema interesante (Foto)

236

Të kombinosh stemat e klubeve të futbollit, posaçërisht të rivalëve lokalë nuk është një gjë interesante.

Por, një pjesëve të tifozëve mund të iu duket edhe e pakuptimit pasi rivaliteti i madh mes tyre kalon edhe kufirin e imagjinatës, transmeton telegrafi.

Gjithsesi, më poshtë keni gjashtë stemat e rivalëve lokal të bashkuar në një të vetme.

1. Man United & Man City

3

Jo, jo dhe JO!

2. Inter & AC Milan

7

E imagjinoi dot të gjithë San Siron të mbuluar me këtë logo gjatë Derby della Madonnina? Absurde…

3. River Plate & Boca Juniors

6

Nëse vërtetë e mendoi këtë, atëherë nuk jeni i mirëpritur në Argjentinë.

4. Liverpool & Everton

8

Këto dy klube mund të jetë ‘miqsore’, por ky llogo ka kaluar kufijët.

5. Benfica & Sporting

9

Vetëm kjo nuk i duhet qytetit të Lisbonës.

6. Arsenal & Tottenham

4