Kur nuk të do as gruaja (FOTO)

326

Vendimi i Manchester United për tia marr Anthony Martial-it numrin 9 nuk është pritur mirë nga futbollisti, por jo edhe nga ish gruaja e tij, e cila e ka pëlqyer atë, shkruan Goalshqip.com.

Raportet në Francë deklarojnë  se Martial nuk është i informuar  për vendimin, duke shkaktuar thashethemet se ai ishte i pakënaqur me United, pasi ka krijuar një emër në rrjetet sociale me AM9.

11

Ibrahimovic ka konfirmuar numrin e tij të ri në Instagram, duke pretenduar se vendimi ishte zgjedhja e tij. Dhe, kjo ishte sa për të fshirë kripë në plagë, pasi  ish-gruaja e Martial, Samantha, për çudi e ka mbështetur njoftimin suedezit duke ja pëlqyer foton.

Martial dhe Samantha jan ndarë në fillim të këtij viti pas njoftimeve duke pretenduar se ai e kishte mashtruar ate një garë në X Factor në Paris.