Kundërshtarja e Distria Krasniqit është një nga sportistet më seksi në botë

Distria Krasniqi është një prej sportisteve më të suksesshme kosovare.

Xhudistja e dytë në botë në kategorinë e saj, Krasniqi shpesh përballet me kundërshtare të cilat janë më të përgatitura se ajo.

Por, një nga rivalet e saj përveç që është mjaft e përgatitur dhe më e gjatë së Distria, është edhe një femër joshëse që në kohën e lirë merret edhe me modelim.

View this post on Instagram

☀️🥰🌊

A post shared by DARIA BILODID (@dariabilodid7) on

 

Bëhet fjalë për xhudisten, Daria Bilodid, e cila është kampione në -48kg.

Ukrainasia po ashtu konsiderohet si nga sportistet më të bukurat në botë, dhe kjo me të drejt.