Kujdes! Nëse e përdorni Facebook-un, lexoni pa tjetër këtë…

176

Studimet e fundit bëjnë të ditur se nëse shpenzoni shumë kohë në media sociale siç janë Facebook, Twitter, Instagram, atëherë ju do të humbisni momentet e vërteta që ndodhin me jetën.

Mësuesi Nicholas G. Carr, ka thënë se, interneti dhe qëndrimi i gjatë në të ndikon në mendjen e njeriut, duke bërë kështu që të mos keni një mendim të drejt për ndonjë çështje të caktuar.

Ai e ka thënë këtë, sepse nëse ju shkruani vazhdimisht, nuk do të mendoni shumë, pasi sipas tij, kur shkruani dhe lexoni nuk keni nevojë që të mendoni shumë.