Ku e ka ekspozuar Tuna “zogun” ne klipin e ri

115

Altuna Sejdiu e cila ka kohe qe nuk ka qene e pranishme as ne media e as ne koncerte, vjen serish me projekt te ri muzikor. 

Xhirimet e klipit te ri te kenges kane perfunduar, dhe ajo serish e ka ekspozuar “zogun” e saj. Kete here ne gisht. Ne unezen e gishtit tregues. Nje zog shume i bukur, ndoshta bilbil.

tuna zogu