Kryesia e Dritës ndodhet në Turku, po bëjnë diçka të veçantë (FOTO)

361

Pronari i ri i Dritës, Valon Murseli, dhe Idriz Berisha ndodhen në Turku për të përkrahur Përfaqësuesen e Kosovës.

Madje, ata kanë marrë një fanellë të Dritës, ku Berisha po mbledh nënshkrimet e të gjithë lojtarëve.

“Këtë fanellë historike me këto nënshkrime duam ta kemi në arkivën e klubit”, thotë Berisha për Gazetën Olle.

Të dy i urojnë fitore Kosovës.

drita