Kosova në vendin 190 në botë

337

Pas publikimit të listës së muajit korrik të FIFA renditjes së përfaqësueseve, Kosova është vendosur në pozitën e 190-të.

Kjo është paraqitja e parë zyrtare e Kosovës në këtë listë dhe është llogaritur ndeshja miqësore, fitorja ndaj Ishujve Faroe 2:0 në qershor.