Kosova miqësore me Emiratet Arabe, kjo është lista e futbollistëve

Kombëtarja e Kosovës U-19 do t’i zhvillojë dy ndeshje miqësore kundër kombëtares së kësaj grupmoshe të Emiratave të Bashkuara Arabe.

Ndeshjet do të zhvillohen në Slloveni, me datat 6 dhe 8 gusht. Grumbullimi i futbollistëve të Kombëtares U-19 do të bëhet më 2 gusht, në orën 16.00, në stadiumin “Agron Rama” në Obiliq.

Përzgjedhësi Ramiz Krasniqi për këto dy ndeshje miqësore ka ftuar këta futbollistë:

Flamur Gashi

Laurit Behluli

Art Maloku

Bernard Kastrati

Leonit Vitija

Albin Kapra

Ilir Krasniqi

Muhamet Hyseni

Endrit Demolli,

Enbia Shehu,

Albin Krasniqi

Alban Shabani
Albion Pllana

Maxi Rugova

Gentrit Limani

Altrim Pajaziti

Loti Celina

Kreshnik Krasniqi

Enis Kavkazi

Leutrim Reka

Alban Kadrija

Gentrit Gashi