Kosova lajm në mediat serbe (Foto)

269

Mediat serbe nuk u ka ikur vendimi i FIFA-s për Kosovën, të cilët i ka lejuar lojtarët të luajnë për përfaqësuesen e Kosovës në ndeshjen e cila do të zhvillohet sot me Finlandën.

Lojtarët që zyrtarisht u lejuan nga FIFA të luajnë për përfaqësuesen e Kosovës janë Amir Rrahmani, Alban Meha, Milot Rashica dhe kapiteni Samir Ujkani, ndërsa në dyshim mbetën Valon Berisha dhe Herolind Shala të cilët presin të marrin dritën e gjelbër nga FIFA, ka shkruar Telegraf.

serbet