Klubi italian “tërbon” tifozët, vajzat seksi me pantallona të shkurtra, kapin topat në vend të fëmijëve

Klubi italian i Viçenza Virtus, ka si pronar sipërmarrësin e modës Renzo Roso, dhe tashmë në ambientin italian, ai është në qendër të kritikave.

Ekipi që militon në divizionin e tretë në Italia, ka qenë në qendër të akuzave ditën e fundit, pasi fëmijët që kapin zakonisht topat anës fushës, ai i ka zëvendësuar me adoleshente, që vishen me pantallona të shkurtra. Vajzat që janë rreth moshës 15-16 vjeç, disa janë edhe volejbolliste, por ky gjest nuk i ka pëlqyer shumë tifozëve, të cilët e kanë cilësuar si një veprim të pastër seksist.

41938989_2156268414596066_877654224517726208_n