Kjo që ka bërë Feronikeli për gjyqtarët që u pranuan në FIFA, është e jashtëzakonshme (Foto)

Feronikeli befasoi gjyqtarët para ndeshjes së sotme. Një super ide e tyre e rikthyer në dhurata për gjyqtarët që do delegohen tani edhe në ndeshjet e organizuara nga FIFA.

Një torte me mbishkrim “Urime pranimi” dhe lule, ishin befasia e Feronikelit, për gjyqtarët: Genc Nuza, Fatlum Berisha, Bujar Selimaj e Leutrim Mustafa, shkruan Gazeta Olle.

Një gjest dhe ide e tillë duhet përshëndetur nga kampioni në fuqi.

nuza

nuza2

nuza3

nuza4