Kjo ishte epiqendra e tërmetit që dridhi Kosovën

263

Sipas dy referencave në ueb faqe të cilat përcjellin pa ndërprerë aktivitetin e dridhjeve sizmike në botë, edhe dridhja në Kosovë ka një epiqendër.

Epiqendra e këtij tërmeti është në mes Chentos dhe Indzhikovos, 9 kilometra nga Shkupi dhe 3 kilometra nga Haraqina.

Fuqia e tërmetit thuhet të jetë 5.1 shkallë të Rihterit. Ndërsa koha e dridhjes është ajo që lidh edhe dridhjet në Kosovë, 15:10.