Kjo është skuadra që ka realizuar më së paku gola në pjesën pranverore të kampionatit!

Hajvalia mund të jetë skuadra me bilancin më negativ në pjesën pranverore të kampionatit, por nuk është skuadra që ka realizuar më së paku gola.

Ferizaj i Argjend Beqirit ka realizuar vetëm dy të tillë në pjesën pranverore, duke  bërë kështu skuadra me sulmin më të dobët në këtë gjysmëstinor, transmeton Super Sport Kosova, përcjellë Gazetasheshi.com.

Ekipi i Ferizajt gjithashtu mban rekordin edhe sa i përket golave të pranuar. Ata kanë pranuar vetëm dy të tillë dhe mbajnë epitetin e mbrojtjes më të mirë në pranverë.

/Gazeta Sheshi/