Kjo është kënga zyrtare e “Rusia 2018”

Ka filluar atmosfera për Botërorin që këtë vit do të mbahet në Rusi.

Ai do të fillojë nga data 14 shtator dhe do të zgjatë deri më 15 korrik.

Ashtu sikurse edhe në botërorët e tjerë edhe këtë vit FIFA ka kontraktuar dikë nga këngëtarët më të famshëm botërorë.

Këtë punë ata ja kanë besuar këngëtarit Jason Darulo, kurse kënga titullohet “Colors”.

Si zakonisht edhe në këtë këngë sponsor është kompania e famshme “Coca – Cola”, e cila po ashtu është edhe sponsore gjenerale e Botërorit “Rusia 2018”.