Kjo është historia e dhimbshme e Baccas (FOTO)

Deri në moshën 20 vjeçare ai gjuante peshk me rrjetë në lum dhe bënte fatorinon në autobusin e fshatit të tij.

“Isha 20 vjeç dhe të gjitha portat e futbollit ishin mbyllur për mua deri sa aplikova tek Junior de Barranquila”., -rrëfen ai.

Ishte një sukses i vërtetë, pasi u bë golashënuesi më i mirë duke kaluar menjëherë tek Club Brugge dhe më pas tek Sevilla ku edhe fitoi Europa League.

Tani luan një njërin prej kluve të mëdha të botës.

Carlos Baça është një shembull i vërtetë i kurajos.