Kjo është arbitrja më seksi e futbollit në botë (Foto)

Kjo në foto quhet Elena Tambini dhe është një arbitre italiane. Ajo gjykon në futbollin profesionist, nga Seria B e poshtë. Por, njëkohësisht, punon edhe si gazetare për “Mediaset”.

Një ndër pasionet e saj është edhe modelingu. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale, prej nga morëm këto foto.

Dhe italianët kanë të drejtë që pas Collina, ish-arbitri më i mirë në botë, tashmë dizenjator i “Bluzave të zeza” në UEFA, të mburren edhe me arbitren më seksi në botë. Gjithnjë sipas tyre. Fotot mund të shërbejnë për të krijuar mendimin e vet secili…

1 2 3 4 5 6